Hoe installeert u de softwaremodule 'beslissingsondersteunend systeem'?

Systeemvereisten

- Windows :
Windows 3.1, Windows 95 of hoger, Windows NT 3.5 of hoger

- Macintosh :
System 7.1 of hoger

Installatie

Er is geen installatieprocedure voor het beslissingsondersteunend systeem. Download het gezipte archief met daarin het systeem, installeer het op uw harde schrijf en "unzip" het.

Het beslissingsondersteunend systeem installeert niets in uw systeemfolders, al het nodige is aanwezig in het beslissingsondersteunend systeem zelf. Als u het beslissingsondersteunend systeem verwijdert, dan zijn al zijn bestanden weg, zonder sporen. U moet niets desinstalleren.

Zorg er wel voor dat er maar één copij van het beslissingsondersteunend systeem op uw harde schijf staat. Haal er ook geen bestanden uit. U kan het beslissingsondersteunend systeem ook op elk moment op een andere computer installeren.

Windows
Decomprimeer / unzip het bestand "DSSPACK.EXE" vanop uw harde schijf door er op te dubbelklikken. Geef de naam van de folder in waaronder u de DSS wenst te installeren, bvb SAVE DSS. Open de nieuwe folder "SAVE DSS" (of eventuele andere folder die u aan de folder gegeven heeft tijdens de installatieprocedure) en start door dubbel te klikken op "DSS.EXE". Volg de instructies op het scherm.

Macintosh
Open het bestand "dss_mac.hqx" en copieer het naar de harddisk. Open de nieuwe folder "SAVE DSS" en start door dubbel te klikken op "DSS.EXE". Volg de instructies op het scherm.

 

Download de softwaremodule 'beslissingsondersteunend systeem' - PC versie
(1,5 Mb)

Download de softwaremodule 'beslissingsondersteunend systeem' - Mac versie
(2,7 Mb)